5 feb. 2012

Doar... eu


Saluuuut!

Ce lume faina si ce chef de viata am gasit dintr-o data ;) Ce am fost asa negativist? Melancolic - haha! Prea mult timp am vazut numai ce era de fatada. Dar, printr-o expansiune a timpului in spatiu, o molecula de fericire s-a ascuns sub pat. Normal ca a stat mult timp acolo, doar cine intra sub pat? Oare cine? Eu . Am intrat sub pat si am gasit o multime de chestii tari. Foi scrise, carti, zambete de fata, o inima in strampi albi, monede, piese din colectia mea de "chilipiruri", chiar am gasit o gramada de chestii de cand am chiriasi in camera =)) E ca si cum ai fi intr-o lume noua sub pat. Esti mereu cu zambetul pe buze pentru ca in fiecare clipa gasesti lucruri care iti aduc aminte de trecut. Nu m-a interesat niciodata cat e √82.68.879, dar tot timpul mi-a placut sa gasesc emotii noi in lucruri vechi, in amintiri. In fiecare zi putem vedea o amintire in mai multe sensuri. Azi cu tristete, maine cu placere si a treia zi cu bucurie. De cand mi-am gasit molecula de fericire, imi vad toate amintirile, toate obiectele, toate cadourile primite si, in special caciula de craciun si globul cu cei doi omuleti primite acum un an cu alti ochi. Imi aduc foarte multa fericire si un zambet larg pe buze cand le vad. De ce am vedea unele evenimente triste? Daca stam sa analizam bine, poate ajung sa fie fericite in timp. Adica iti aduci aminte de o persoana cu placere, chiar daca nu tot timpul ai crezut ca va fi asa. 
Mi-am pus molecula de fericire, langa biletelul cu "nu regreta nimic din ce ti-a adus candva zambetul pe buze" si astfel am redevenit eu. Pana acum eram un "alt eu", un "eu al lor, facut de ei", dar azi sunt doar eu. Si asa voi ramane pana cand printr-o alta expansiune a timpului in spatiu voi ajunge un alt eu... un fel de eu versiunea beta (adica batran). Batranete pentru mine... =)) Nu creeed.
De astazi sunt din nou copilul care se bucura cand vede ca fiecare fulg de nea e unic, diferit, si micile lui imperfectiuni il fac sa fie superb. Iubesc soarele si dimineata ii voi spune cat de mult il iubesc. Si m-am hotarat ca maine sa fac un om de zapada cu o inima mare.
Pana maine sa va cautati si voi molecula de fericire si daca nu o gasiti atunci intrati sub pat si zambiti cu gandul la amintirile voastr placute.

Cu drag,
doar... eu

4 comentarii:

  1. Asa-asa! Felicitari!

    Un anonim :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu, ma bucur ca esti fericit!
    >:D< ! L.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga anonimo,
    Doresc sa te intreb daca e la tine molecula mea...?

    RăspundețiȘtergere
  4. da...prea frumos .si eu am molecula dar o tot pierd si cand o gasesc o pierd iar si tot asa .Incercam toti sa o pastram dar viata nu prea e de acord tot timpul.

    RăspundețiȘtergere