14 aug. 2012

Serie de review-uri

  • Asus K53-SD 
Prima impresie
Asus K53-SD este un laptop de top si, mai presus de atat, este printre putinele care reuseste sa combine performanta cu eleganta. Cand ma refer la aceasta combinare ma refer la design-ul stilat al laptopului, cu o tenta foarte puternica business, si performantele inalte chiar si pentru gameing (fiind vorba de un laptop cu procesor i7 si o placa video dedicata de 2GB nVIDIA GeForce 610M).

Specificatii tehnice
  • Procesorul Intel Core i7 (2670QM) de 2.2 GHz este piesa de rezistenta a acestui laptop, fiind inca unul dintre cele mai performante procesoare. Multitasking-ul este un alt plus imens pe care acest laptop il are fiind echipat cu 8GB RAM functionali la 1333 MHz
Tip procesor: Intel Core i7
Model Procesor: 2670QM
Tip ecran: LCD
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 8
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 750
Unitate optica: DVD Super Multi
Procesor grafic: NVIDIA GeForce 610M
Sistem de operare: Windows 7 HP
  • Conectivitatea este, dupa parerea mea una foarte buna. Avem doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0, toate fiind pozitionate in laterale.
  • Sistemul audio Stereo nu este unul tocmai stralucit, fiind conceput sa satisfaca niste standarede medii, fiind perfect pentru navigarea pe internet. Pentru muzica, filme si actiunea jocurilor recomand niste casti stereo sau cel putin niste boxe portabile.
Un alt mare plus al laptopului este bateria Li-Ion de 5200 mAh care controlata de Power4Gear Hybrid (inclus in utilitarele venite cu CD-ul laptopului) duce la o utilizare constanta de 5 ore. Ca tot veni vorba de utilitarele pe care cei de la Asus ni le ofera pe langa Windows 7 se afla si Asus Smart LogOn. Acest utilitar ne permite sa ne logam in windows fara sa mai fim nevoiti sa tastam vre-o parola. Tot ce trebuie sa facem este sa zambim frumos la webcam si, voilà, suntem logati!
  • La un raport calitate-pret atat de bun, laptopul primeste de la mine un frumos 9,5 si primeste primul loc in lista mea de cumparaturi
Acum, pentru cei care au fost convinsi de review ca acest laptop chiar merită (3.199 RON – pret in care e inclus si Win7 licentiat) puteti să il comandati online de pe Altex.ro pentru că il ofera la cel mai mic pret de pe piata, oferindu-ne garantia pretului (daca gasesti in alta parte un produs mai ieftin, primesti dublul diferentei sub forma de voucher valoric). Inca mai stati pe ganduri? Gresiti! Acum trebuia sa fi apasat deja butonul de comanda :) Nici acum nu l-ati apasat? Ce mai asteptati???

  • SmartPhone, SmartTV and SmartPeople
Nu cred ca mai exista persoana care sa aiba sub 50 de ani si sa nu fie familiarizate cu un smartphone. Dar cu un smartTV?
Se pare ca smartphone-urile devin din ce in ce mai cunoscute si, din articolul acesta reiese clar faptul ca sunt adoptate de majoritatea persoanelor care isi achizitioneaza un telefon mobil.
In articolul acesta nu voi vorbi de smartphone-uri, ci vreau sa te intreb un lucru simplu: daca simti nevoia sa aveti in permanenta la dumneavoastra accesul la contul de Facebook, Twitter sau nu suportati gandul de a nu fi online pe Skype, atunci de ce pierzi timpul in fata unui televizor normal si nu in fata unui smartTV? Inca mai stai in fata unei plasme sau chiar a unui televizor cu tub si pierzi toata distractia, toate notificarile de pe facebook si chiar si legatura cu prietenii cand te uiti la televizor! Acum ce o sa zici...? Ca pentru asta ai laptop? Dar de ce nu combini experienta filmelor 3D cu experienta SMART?
Hai sa iti prezint eu in continuare combinatia perfecta intre inteligenta, dimensiuni impresionante si calitate FULL HD&3D.
Combinatia de care am spus mai sus se regaseste in SmartTV 3D SAMSUNG UE40ES6100. In primul rand vorbim de aspect si dimensiuni caci asta e "ce vede ochiul prima data", nu? Diagonala de 102 centimetrii completata de design-ul slim si imbinarea perfecta a pieselor carcasei, ne spun cei de la Samsung ca "duce la maximum experienta vizionarii si imbunatateste interiorul casei dumneavoastra", fapt de care sunt suta la suta convins ca este indreptatit.
Specificatii:
Diagonala ecran (cm): 102
Tehnologie: Full HD
Anynet+, Social TV
Contrast dinamic: Mega Contrast
Rezolutie (pixeli): 1920 x 1080
Conectivitate: HDMI, USB 
Experienta smartTV-ului schimba radical banalul televizor, fie si el plasma. In primul rand vorbim la smartTV-ul de la Samsung de o imagine de o calitate mult superioara prin redarea imaginii full HD si a filmelor 3D care te fac parte din actiune, nu doar simplu spectator.
Totodata, Samsung ne ofera o experienta de neuitat avand in vedere ca a integrat prin Smart Hub serviciile Family Story care va permite sa distribuiti fotografii speciale, mesaje si evenimente catre persoanele dragi, Kids - functie prin care copiii pot primi divertisment si educatie, dar si functia Fitness care va permite sa va mentineti in forma si sa va gestionati antrenamentul zilnic.

Daca vreti sa va uitati la un film aveti posibilitatea de a o face pe internet (pentru ca smart-ul are conexiune wireless) sau direct prin USB. O alta functie interesanta este biblioteca personala prin intermediul careia puteti sa va inregistrati emisiunile preferate de la TV direct pe un hard extern si asa le puteti revedea ori de cate ori doriti acest lucru.
 

Daca sunteti pasionati de ochelarii 3D, la achizitionarea smart-ului veti primii doua perechi si ii veti putea purta tot timpul deoarece convertirea din 2D in 3D se face cu doar cateva click-uri.

Televizorul Slim LED Smart TV 3D SAMSUNG UE40ES6100, 102 cm, Full HD, HDMI, USB + 2 perechi de ochelari 3D este gasit in magazinul online Altex la 3.199 de lei. Ca sa fiti convinsi ca acesta este cel mai mic pret, daca gasesti in alta parte un produs mai ieftin, magazinul Altex ofera dublul diferentei sub forma de voucher valoric.

Click aici pentru specificatii si alte detalii!
  • Camera foto compacta pentru orice ocazie!
SONY Cyber-shot DSC-W630 este o camera foto compacta de 16.1 MPx, iar numarul megapixelilor impreuna cu lentilele germane de cea mai inalta calitate (Carl Zeiss Vario-Tessar) ofera niste imagini de o calitate menita sa satisfaca gusturile chiar si celor cat de cat pretentiosi. Uitandu-ne peste specificatiile aparatului si fiind foarte fericiti de ceea ce vedem credem ca este „un aparat de buzunar” de nota 10. Un alt factor ce vinde aparatul acesta este aspectul care prezinta niste finisaze foarte fine si de bun gust, fapt ce a facut atat de cunoscuta si de bine cotata firma SONY si asocierea cu calitatea si exactitatea germanilor de la Carl Zeiss  nu poate fi altceva decat o reteta de succes!
Specificatii:
Tip senzor: CCD Super HD
Pixeli efectivi (Mp): 16.1
Zoom optic: 5x
Diagonala ecran (inch): 2.7
Suport inregistrare: Card SD, SDHC, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo
Culoare: Negru
Care sunt principiile dupa care va alegeti voi camerele foto? Numarul megapixelilor? Producatorul lentilelor, firma producatoare sau accesorile cu care vine aparatul? Indiferent de care dintre optiunile anterioare sunt luate in calcul aparatul asta e perfect petru dumneavoastra. De ce?
Numarul megapixelilor este unul foarte bun pentru un aparat compact si, impreuna cu performantul procesor Bionz si lentilele Carl Zeiss cu diafragma de 2,6 - 6,3 duce la surprinderea momentelor intr-o maniera foarte profesionala plus ca puteti face si panorame excelente! Am realizat mai jos doua colaje cu fotografii gasite pe internet facute cu aparatul acesta, in speranta aceste imagini va vor transmite un sentiment de „I want it!”
  Da! Vedeti bine! SONY DSC-W630 este doar 549 RON in shop-ul Altex si vine la pachet alaturi de geanta si de un card SD de 4 GB. Tot ce va mai ramane este sa va bucurati din plin de el. Si... ca sa nu uit: daca gasiti undeva mai ieftin, Altex va returneaza de doua ori diferenta :) 
O campanie marca Blogal Initiative