19 sept. 2011

Despre mine: Amintiri, intalniri, dezamagiri si schimbari

  • Radu Negru
Ce sa zic despre subiectul asta... Am niste colegi super de treaba si (sper!) ca o sa imi fac multi prieteni. Toata lumea e foarte deschisa si am trecut de la statutul de "noul venit" la prieteni. Ce nu imi place aici (pe langa sacoul si cravata de rigoare) este faptul ca... nu sunt eu destul de sociabil. EU! M-am saturat sa vreau sa ma integrez asa ca sunt cam tras de limba. Tot timpul... Daca nu erau niste colegi asa de faini as fi ajuns un tip foarte retras care sta cu capul numai in laptop si in tot felul de carti care, poate, nu il vor ajuta niciodata la nimic. Practic as fi ajuns genul tocilarului care nu stie ce inseamna o iesire in oras, un suc sau o plimbare pana la Gigi;)


  • Venetia de Sus

Asta e cel mai groaznic subiect pe care il abordez. Multi nu ma vor intelege altii imi vor da dreptate cu siguranta. Eu nu cunosc oameni (de varsta mea si cu capul pe umeri) care sa vrea sa se mute intr-un sat de la "o mica margine de lume". Satul meu este o ramificatie de la drumul principal (daca e principal nu inseamna ca nu arata ca un drum pe care au trecut tancurile sovietice) si dupa el nu mai e nimic. Nici tipenie de om, doar padure, animale si lemne de foc. Un articol - ofesantor pentru Venetieni, dar nu si pentru mine ar fi articolul din Click!. Mie nu imi place si nici nu imi va placea vreodata sa locuiesc la tara. Este o diferenta enorma intre Brasov (cu siguranta cel mai frumos oras din Romania) si Fagaras ("nici comuna nici oras - prof. de sport") si mai ales Venetia. Sunt oameni total diferiti aici. 


  • ZerZuBen
Zerzuben este mooooooortal. Zerzuben este autobuzul meu cel de toate zilele. La 6.55 (dupa ce calatoresc deja de la mine pana in satul vecin) apare o "matahala" de 50 de locuri care gazduieste un roi de elevi de vre-o 65-70 la numar. O inghesuiala teribila, un miros inconfundabil si o acustica nemaipomenita. Can spun de acustica nemaipomenita ma refer la faptul ca de la fiecare scaun se aude o alta melodie. Ele variaza de la Salam la Adrian copilul minune, de la Don Omar si Guta, toate manelele, arabestile si "nu te dau pe-omie de araboaice si-un milion de bulgaroaice", toate sunt prezente pe ZERZUBEN. Am uitat sa mentionez mirosul inconfundabil al transpiratiei, al mirosului de-a dreptul tiganesc si de aglomeratie? Nu creeed!
.

  • Romanian Music Awards Brasov 2011


Multa tevatura, multa agitatie proasta organizare si mult, mult playback. Aceasta este o scurta descriere a ceea ce s-a intamplat zilele trecute in Piata Sfatului din Brasov. Au fost pe scena de acolo multi artisti de calitate pe care ii respect, dar nu pot sa nu scriu ca am fost total dezamagit de prestatia INNEI. Ma bucur (sau nu!) ca a ales sa cante live, dar a fost execrabile. A cantat din repertoriul mai multor cantaret romani si internationali si consider ca le-a stricat melodiile. Are o voce foarte pitigaiata si e buna numai pentru playback. Chiar nu stiu de ce o aclamau oamenii;) Ea a fost cea mai premiata de la aceste "Emmy" romanesti. Cred ca muzica romaneasca merita ceva mai mult decat o INNA.



  • Intalniri
Aici am mici dezamagiri. Aceste revederi au fost aproape inexistente si le pot numara ca unu-doi pentru ca atatea au fost. Una cu Raluca (cu care am rupt orice legatura =;) si una cu Punctulet la RMA. Cum zice moldoveanu "n-apoi putine is doamne", da distractia a fost totala. 30 de minute incerci sa intri;) alte doua ore astepti, o ora asculti muzica, 30 de minute la terasa si cam atat. Sper ca data viitoare sa ne intalnim mai muulti. Mult mai multi, dar asta e, "poate maine (Guess)"

Chill! Voi continua...;)