10 apr. 2011

AUR pentru Izbaşa, ARGINT pentru Chelaru

 
 
Delegaţia României la Campionatul European de gimnastică de la Berlin a obţinut trei medalii de aur prin Flavius Koczi la sol, Sandra Izbaşa la sărituri şi sol, două medalii de argint prin Diana Chelaru la sol şi Flavius Koczi la individual compus şi o medalie de bronz prin Amelia Racea la individual compus.
Sandra Izbaşa a avut un exerciţiu foarte bun. Cele cîteva ezitări au fost foarte bine mascate. Pentru acest exerciţiu Sandra a primit 14.500 puncte şi a urcat pe prima treaptă a podiumului.  Diana Chelaru a obţinut 14.475 puncte pentru exerciţiul de la sol si s-a clasat pe locul 2.

Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au intrat în finala de la sol. Flavius Koczi nu a reuşit să se claseze pe podium la sărituri.

Flavius Koczi a ratat a doua săritură şi s-a clasat pe locul 4, cu 15.850 puncte

Flavius Koczi a sărit bine, reuşind o aterizare perfectă. Prima săritură a fost notată cu 16.375. Din păcate, la a doua săritură Flavius a ratat aterizarea, obţinînd 15.325 la a doua săritură. Totalul este de 15.850 puncte. 

Sandra Izbaşa, Flavius Koczi şi Diana Chelaru au intrat în competiţie pentru a mai aduce României o medalie de la ora 14:30 pe Dolce şi TVR, liveTEXT  GSP.ro.
Sandra Izbaşa a adus ieri aurul european la sărituri după o pauză de şapte ani. Ultima oară cînd Izbaşa era prima la CE se întîmpla în 2008, în Franţa, după finala de la sol.
Flacius Koczi a demonstrat că e cel mai bun din Europa. După ce vineri a luat argintul la individual compus, ieri românul a luat aurul la sol.
 Sursa: GSP.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu